Leertrajecten 2023-04-13T13:55:08+00:00

Ontwikkel je paradoxale vaardigheden

In company programma’s

Als jij en je organisatie nog een stap verder willen zetten in:

  • het creëren van een paradoxale mindset en een gemeenschappelijke taal;
  • het integreren van de principes van paradoxaal leiderschap in je dagelijkse operatie;
  • of het toepassen van én/en’-denken op complexe samenwerkings- en organisatievraagstukken;

dan kan een in-company leerprogramma je daarin ondersteunen.

We bieden ‘practitioner’ programma’s in Paradoxaal leiderschap aan, bedoeld om de paradoxale methodologie toe te passen op de eigen professionele of leiderschapsuitdagingen van de deelnemers, een ‘master practitioner’ programma’s in Paradoxaal coachen toegespitst op het toepassen van de paradoxale methodologie op het coachen en begeleiden van anderen, op individueel, team- en/of organisatieniveau.

Onze leerprogramma’s zijn modulair en kunnen gemakkelijk aangepast worden aan de specifiek vraag en behoeften. Ze kunnen meer generiek worden ingezet (bijv. in het kader van een leiderschapsprogramma) of  specifiek worden gelinkt aan een belangrijke uitdaging of veranderopgave van de organisatie, zoals digitale transformatie, verduurzaming, energietransitie, diversiteit en inclusie, multidisciplinaire samenwerking, agile werken, etc.  Ze kunnen live, online of in hybride vorm worden aangeboden.

Open programma’s

Meerdaagse open masterclass Paradoxaal leiderschap

Masterclass van 7 dagdelen voor iedereen die op zoek is naar manieren om effectief met je paradoxale uitdagingen om te gaan. In deze masterclass leer je de principes van paradoxaal leiderschap toe te passen op jezelf, op je team en je organisatie. Deze masterclass wordt georganiseerd door AOG School of Management en begeleid door Ivo Brughmans, met André Enter en Guido Rijnja als gastdocenten. Er worden telkens drie masterclasses per jaar gepland op een locatie centraal in Nederland. De data voor de eerstkomende editie vind je in de Agenda.

Meer
Leertraject Paradoxaal Coachen

Een meerdaags leertraject gericht op professionals die werken met individuen en groepen, zoals coaches, procesbegeleiders, adviseurs, leidinggevenden, loopbaanbegeleiders, zorg- en onderwijsprofessionals, mediators en HR professionals. Daarin leer je de technieken en methoden van paradoxaal coachen ook meteen in te zetten in je werk met cliënten of medewerkers. Dit leertraject organiseren we samen met HRD Academy. Het bestaat uit een tweedaagse basisopleiding Paradoxaal (zelf)Leiderschap, gevolgd door een vierdaagse masterclass Paradoxaal 1-op-1-Coachen en/of een driedaagse masterclass  Paradoxaal Begeleiden van teams en organisaties. Begeleiding door Ivo Brughmans en Silvia Derom. Meer informatie vind je hier en op de website Paradoxaal coachen. Voor de data van de geplande trajecten, check de agenda.

Meer